Navigation Bar

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Boot Alert


Νομίζω ότι το DD έχει αρχίσει να με κυριεύει. Να, για παράδειγμα σήμερα, με το που είδα τις φίλες μου σκέφτηκα "Α, φοράνε και οι 2 μαύρα biker boots. Για στάσου, φοράω και εγώ μαύρα biker boots. Μμμμμμ.'' και αυτό μεταφράστηκε αμέσως στο μυαλό μου ως "άρθρο". 

Προς Θεού δεν πρόκειται να γράψω τίποτα για εμάς (και το πλήθος λέει ''ευτυχώς''), αλλά για τις μπότες. Για εμένα, είναι το πιο απαραίτητο ζευγάρι μπότες που πρέπει να έχουμε. Πάνε με όλα, σε κάθε στιγμή της ημέρας, σε κάθε σωματότυπο, και υπάρχουν χιλιάδες σχέδια για να διαλέξουμε ανάλογα με το στυλ μας.
Θέλετε με κολάν? Ταιριάζουν τέλεια με ένα χοντρό πουλόβερ, μιας και το ''ογκώδες'' μέρος του πουλόβερ θα εξισορροπείται με το ''λεπτό'' μέρος του κολάν.
Θέλετε με φούστα? Κοντή, μακριά, κολλητή, φαρδιά, ψιλοκάβαλη, δεκάδες επιλογές για δεκάδες στυλ και διαθέσεις. Αντίστοιχα μπορείτε να δοκιμάσετε ένα φόρεμα ή και ένα σορτς
Θέλετε με παντελόνι? Είτε τζιν, είτε με χρώμα, είτε υφασμάτινο. Θα πρότεινα να το συνδυάσετε με κάτι ιδιαίτερο, όπως ένα πουλόβερ με σχέδια, ένα μεγάλο καπέλο (ναι, η νέα μου εμμονή) κ.τ.λ.
Ελπίζω 1ον να σας έπεισα για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου ζευγαριού και 2ον να πήρατε ιδέες για το πως να το συνδυάσετε με κάτι πέρα του κλασικού.
Α, και συγχωρείστε την χαζομάρα στα πρόσωπά μας αλλά μόλις είχαμε γυρίσει από το Cap- Cap. Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες...

4 σχόλια: