Navigation Bar

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Απόκριες DIY!


Έχω να σας πω το εξής: στις Απόκριες αφηνιάζω. Μου αρέσει να μασκαρεύομαι, να πηγαίνω σε μασκέ πάρτυ και να χορεύω Μακαρένα, είναι ό,τι καλύτερο! Για όλες μου τις μεταμφιέσεις προτιμώ κάτι που μπορώ να φτιάξω μόνη μου, DIY (=Do It Yourself) δηλαδή. Γι' αυτό είπα να σας δώσω
μερικές ιδέες για κουστούμια που θα σας ξετρελάνουν, θα κοστίσουν ελάχιστα και δεν θα είναι από τα γνωστά σέξι νοσοκόμα, σέξι αστυνομικός, σέξι καθαρίστρια, σέξι catwoman, σέξι σκατούλα και τα λοιπά.
Αρχικά, έχουμε την γκάμα των διασήμων. Για παράδειγμα
  • Amy Winehouse: Παρ' ότι έχουν περάσει κάποια χρόνια από την εποχή που ''βασίλευε'', το στυλ της θα το θυμόμαστε για πάντα. Κοντό φόρεμα ή ψηλοκάβαλο σορτς, μαύρα μαλλιά ξασμένα μέχρι το Θεό, eyeliner και η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά? Ζωγραφισμένα με μολύβι ματιών τατουάζ.
  • Michael Jackson: Αν έχετε οxford παπούτσια και ένα μαύρο ή κόκκινο jacket, μαζί με άσπρες κάλτσες, μαύρο παντελόνι, μαύρο καπέλο, 1 μόνο γάντι και κοντή μαύρη περούκα είστε ο βασιλιάς. 
  • Audrey Hepburn: Ένα είδωλο που συχνά ξεχνάμε, αλλά εύκολα μπορούμε να υποδηθούμε με μαύρο μακρύ φόρεμα, μαύρα τακούνια, ψηλά μαύρα γάντια, πέρλες στο λαιμό και φυσικά τον κλασικό κότσο με το στέμμα και το τσιγάρο.
Μετά, μπορείτε να ξυπνήσετε την σινεφίλ μέσα σας
  • Hermione Granger: Η παιδική μου ηρωίδα θα πάρει μορφή με μαύρη φούστα, καλσόν, παπούτσια και πουλόβερ, λευκό πουκάμισο, μία κάπα, ένα μακρύ και λεπτό κομμάτι ξύλο και σγουρά μαλλιά. Γίνετε δημιουργικές και φτιάξτε μία καρφίτσα σε χαρτόνι με το σήμα του Gryffindor ή ράψτε χρυσό ύφασμα σε μία κόκκινη γραβάτα (ή βάλτε την υπέροχη και καταπληκτική αδερφή σας να το κάνει)!
  • Lara Croft: Απλά ό,τι πιο εύκολο υπάρχει. Χρειάζεστε μαύρη μπλούζα/μπότες/σορτσάκι, μία γαλλική πλεξούδα και όπλα .
  • Cruella DeVil: Όσες έχετε κόκκινα τακούνια, μην το σκέφτεστε καν! Συνοδέψτε τα με μαύρο φόρεμα, κόκκινα γάντια και αγοράστε αποκριάτικη βαφή μαλλιών για να πετύχετε την μισή μαύρη- μισή άσπρη κουπ.
Υπάρχουν και άλλες ιδέες όπως
  • Γυναίκες άλλων εποχών: Καλή περίπτωση είναι τα 80's, για το οποίο θέλετε πολλά χρώματα στα ρούχα και στο μακιγιάζ, μπούκλες στα μαλλιά, μεγάλα funky σκουλαρίκια και ίσως έναν μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά. 
  • ????: Αν έχετε λίγες ώρες και καμία απολύτως ιδέα, προτείνω το εξής. Πολύχρωμα ρούχα και αξεσουάρ που να μην ταιριάζουν καθόλου, τρελά ξασμένα ή πιασμένα μαλλιά, μακιγιάζ με 10 χρώματα. Μαζί με ό,τι πιο χαζό έχετε εύκαιρο π.χ. περούκες, τεράστια γυαλιά και τα γνωστά, θα φτιάξετε κάτι απροσδιόριστο!
Τέλος, αν μοιάζετε σε κάποιον διάσημο μην χάσετε την ευκαιρία και ευκμεταλλευτείτε το. Γενικά μην σπαταλήσετε πολλά χρήματα σε στολές που δεν θα φορέσετε ξανά αλλά βάλτε την φαντασία και την δημιουργικότητά σας και απλά have fun! Αναμένετε φωτογραφίες από τα δικά μου τρελά κατορθώματα. 

2 σχόλια:

  1. ..για να δούμε πόσοι έχουν τόόόοσο καλή αδερφή που θα τους βοηθούσε να φτιάξουν μόνοι τους την αποκριάτικη στολή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή