Navigation Bar

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

My head is a jungle


My head is a jungle, jungle, jungle, myy heeeead. Από τότε που το τραγούδι έγινε το theme song του αρώματος Black Opium και η διαφήμιση παίζεται συνέχεια στο MTV δεν μπορώ με τίποτα να το βγάλω από το μυαλό μου. Και φυσικά ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες!

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Enjoying the Sun

Και που να το' ξερα ότι θα ήταν από τις τελευταίες μέρες με ήλιο που θα απολάμβανα? Αυτή τη στιγμή γράφω στα Starbucks (ναι, πίνοντας Pumkin Spice Latte. Είμαι πόζερος, τι θέλετε?) και η μακριά μπλούζα που φοράω δεν είναι αρκετή για το κρύο αλλά anyways.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Milan Fashion Week SS15

Η 21η Σεπτεμβρίου σήμανε την λήξη της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Περιττό να πω πως οι επιδείξεις ήταν υπέροχες αφού συμμετείχαν τρανταχτά ονόματα πχ Prada, Gucci, Fendi, Just Cavalli, Sportmax, Salvatore Ferragamo, D Squared2, Missoni, Versace. Παρακάτω θα δείτε όσα μου κάνανε εντύπωση, για όσους θέλουν να μάθουν αλλά βαριούνται να κοιτάξουν όλες τις πασαρέλες.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Spot the differences

Τα δύο look των φωτογραφιών είχαν μεταξύ τους απόκλιση 5 ωρών, αλλά λόγω του τρελοκαιρού έπρεπε να αλλάξω. Επειδή, όμως, μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός της πρώτης φωτογραφίας είπα να κινηθώ ανάλογα και για την απογευματινή μου βόλτα. Τελικά, συνειδητοποίησα πως 3 κομμάτια ήταν ίδια: το πουκάμισο, τα παπούτσια και η τσάντα.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

New York Fashion Week S/S 2015

Και χθες ήταν η τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας  για τη Νέα Υόρκη. Με πρεμιέρα την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, είδαμε κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους όπως Missoni, Jason Wu, Lacoste, Alexander Wang, DKNY, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, 3.1 Phillip Lim, Donna Karan, Zac Posen, Rag & Bone, Ralph Lauren, Rodarte, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Michael Kors, Jeremy Scott. Hugo Boss, Calvin Klein.
Φυσικά ο καθένας με διαφορετική γνώμη για την επόμενη σεζόν, πολλές ιδέες που θα εξερευνήσουμε μετά από 4-5 μήνες! Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα που κρατάμε:
1. Οι σχεδιαστές όπως Versus Vesrace και DVF φρόντισαν και με το παραπάνω για τη γυναικεία σιλουέτα με ρούχα πολύ θηλυκά. Στενή μέση, ντεκολτέ, μεγάλα σκισίματα, τέτοια ωραία πράγματα.
2. Συμβαδίζοντας με το προηγούμενο σκεπτικό, οι διαφάνειες και οι ανοιχτές πλέξεις ήταν συνέχεια στο πρόγραμμα.
3. Τα σχέδια άρχισαν να ζηλεύουν την τεχνολογία και να γίνονται 3-D, δημιουργώντας ένα τρομερά ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Δείτε τις φούστες του Michael Kors και θα καταλάβετε!
4. Τα prints είναι αυτό ακριβώς που λέμε ψυχεδέλεια. Παράξενα, χωρίς κανένα νόημα, σαν τεστ Rorschach με πολύ πολύ χρώμα. Θέλετε Donna Karan? Alexander Wang? Tory Burch?
5. Με λίγες εξαιρέσεις όπως τα μεγάλα κολιέ του Ralph Lauren, τα αξεσουάρ είχαν μικρή παρουσία. 
6.  Τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων κυμαίνονταν γύρω από τα κλασικά. Κόκκινα χείλη ή έντονα μάτια ή nude ηλιοκαμένο μακιγιάζ, τα γνωστά!
7. Ο  Jeremy Scott δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι εκκεντρικός και η προσωπική του συλλογή είναι εξίσου τρελή με την προηγούμενη που σχεδίασε για το Moschino (τα φορέματα με τις ετικέτες, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κτλ, θυμάστε?). Αυτή τη φορά, όμως, η τρέλα δημιούργησε χαριτωμένα φορεματάκια και αστεία μπλουζάκια. Εγώ like! Εσείς?
Δεν σας πνίγω με φωτογραφίες για όόόόλα αυτά. Αν θέλετε να βλέπετε όλες τις πασαρέλες προτείνω το vogue.co.uk που έχει όλα τα shows ταξινομημένα και με πολλές φωτογραφίες και ό,τι θες μέσα!

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Voluminous and Tiny

Μικρό και μεγάλο, φαρδύ και κολλητό, είναι αντιθέσεις που μονίμως θα υπάρχουν στην καθημερινότητα της μόδας. Είναι ένας τρόπος για να ταράξεις τα νερά σε ένα κατά τ' άλλα απλό σύνολο και να γλυτώσεις το δίλημμα ανάμεσα στο ογκώδες και το μικροσκοπικό!

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Trends to keep an eye on!

Διαβάζοντας το Ευαγγέλιο (aka ELLE) Σεπτεμβρίου, είδα πολλά για το τι θα επικρατεί τη νέα σεζόν, και πραγματικά θα γίνει χαμός από looks όμορφα αλλά και προσιτά στην καθημερινότητα. Ειδικά με κάποια...σκοπεύω να το ξεφτιλίσω φέτος!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Hot to cold

Γειά σε όλους! Συγγνώμη για την απουσία ενός μηνός, έκανα διακοπές! Επανήλθα όμως ξεκούραστη και δριμύτερη, και χωρίς καθυστέρηση θα ξεκινήσω με τα πρώτα φθινοπωρινά κομμάτια. Δηλαδή? Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε τώρα και να φορέσετε και όταν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει.