Navigation Bar

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

London Fashion Week '16

Μετά το πέρας της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο, όπου πολλοί φρέσκοι οίκοι έκαναν μεγάλη εντύπωση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το στυλ έκλεινε περισσότερο προς τη θηλυκή μεριά. Chic σύνολα με παντελόνια σε ίσια γραμμή και μίντι φορέματα, σατέν υφάσματα, δαντέλες: ακόμα και οι πιο sporty ή sexy εμφανίσεις είχαν πολύ έντονες γυναικείες λεπτομέρειες.Ας αναλύσουμε!
  • Τα γεωμετρικά σχέδια δίνουν και παίρνουν! Σε έντονα ή πιο μουντά χρώματα, αφηρημένα ή πιο structured, συνδυασμένα ή μόνα τους, σε κάθε περίπτωση πρωταγωνιστούν σε όλα τα κομμάτια μας 
  • Το δεύτερο χαρακτηριστικό ήταν οι διαφάνειες, το δίχτυ και τα see-through υφάσματα. Μάξι φορέματα, πουκάμισα, μακριές μπλούζες, όλα τα σύνολα που είχαν κάτι σχετικό ήταν υπέροχα είτε έκλειναν στην θηλυκή είτε στην casual πλευρά. 
  • Ιδιαίτερα ρούχα με ασύμμετρα κοψίματα και σχέδια ήταν μία από τις ριζοσπαστικές ιδέες των σχεδιαστών, και αυτό το λέω με θετική χροιά μιας και αυτά τα σχέδια πήγαν όλα τα κομμάτια σε άλλο επίπεδο! 
  • Φυσικά, ούτε τώρα μπόρεσαν να λείψουν τα αγαπημένα ruffles στα ρούχα. Άλλωστε, θηλυκό στυλ και μπόλικα φρου φρου είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα, έτσι δεν είναι? 
  • Οι λεπτές κορδέλες δεν είναι πλέον το Νο1 αγαπημένο που φορούσαμε μικρές στα μαλλιά αλλά η λεπτομέρεια που τονίζει τη μέση μας, αυτό που στολίζει τα ρούχα μας ή δένεται στο λαιμό μας. Και αυτό είναι κάτι που είδαμε πολύ συχνά στο Λονδίνο φέτος! 
  • Την παράσταση, όμως, θα κλέψουν τα αστραφτερά, χρυσά ή ασημένια χαρακτηριστικά στα σύνολα. Αν θέλετε το κάνετε διακριτικό με ανάλογες λεπτομέρειες ή αν θέλετε το τραβάτε από τα μαλλιά και έχετε ρούχα που (όταν φορεθούν σωστά πάντα!!!) θα σας κάνουν το κέντρο της προσοχής! 
  • Σε συνέχεια των shows Φθινόπωρο/Χειμώνας, το βικτωριανό στυλ με τις δαντέλες, τα λουλούδια, τα κολάρα στο λαιμό και όλο το γνωστό feel αυτής της πιο dark εποχής αρκετές πασαρέλες ασπάστηκαν το στυλ αυτό, προσαρμοσμένο φυσικά στις ανάγκες ενός ανοιξιάτικου καιρού! 
  • Όπως όλοι πλέον έχουμε καταλάβει, η Sophia Webster έχει επικεντρωθεί στο να παρουσιάζει αξεσουάρ τα οποία με μεγααααλη δυσκολία θα φορέσετε έξω αλλά αν μαζέψετε το κουράγιο και το κάνετε θα είναι ότι πιο fancy ever! Παπούτσια, τσάντες, όλα με τα 100 χιλιάδες χρώματα, παράξενα σχέδια και αστεία logo, why not? 

  • Τελευταία αναφορά θα γίνει στο show της Vivienne Westwood, γιατί με τις διαδηλώσεις, τα δυναμικά ρούχα, τα πλακάτ και την σχεδιάστρια πρώτη μούρη να δίνει τον παλμό μόνο show θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου