Navigation Bar

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

The ''Estee Lauder'' findings



Θυμάστε πως προχθές σας είπα για το Bazaar στα Estee Lauder του Χολαργού?Το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιουνίου για όσες ενδιαφέρονται ή θα ενδιαφερθούν από όσα διαβάσουν? Μετά από μία επίσκεψη σε κατάσταση που θύμιζε πολύ Friends, σας παρουσιάζω χωρίς καθυστέρηση τη λεία 3 κοριτσιών!


Πρώτα, τα είδη περιποίησης. Υπήρχαν αρώματα όπως DKNY apple, κρέμες από εταιρίες σαν την Clinique, αντηλιακά κυρίως Carroten, αποσμητικά στυλ AXE, σαμπουάν και αφρόλουτρα αποκλειστικής σειράς Sephora και άλλα. Εμείς επιλέξαμε τα απαραίτητα, δίνοντας περίπου 15 για όλα μαζί. Περίπου 30€ λιγότερα από το αν τα προμηθευόμασταν από τα super market . Α και μην θορυβήστε από τα πολλά αποσμητικά, πήραμε και κάτι τις για τους λεβέντες μας ( και όχι ότι το ένα ήταν για εμένα, ποιό κορίτσι φοράει αντρικό αποσμητικό? Εχμμ...).

Η δεύτερη επιλογή μας? Καλλυντικά. (Υπήρχαν και καθαριστικά αλλά ναι, who cares) Τα περισσότερα καλλυντικά είναι Estee Lauder, Clinique, MAC, Bobbi Brown και Pupa : για αυτά έχουν πάγκους με ποικιλία προϊόντων και μακιγιέζ για την εξυπηρέτησή μας. Υπάρχουν και άλλες εταιρίες καλλυντικών αλλά όχι σε τόσο μεγάλη έκταση. Εμείς επιλέξαμε τις 2 πρώτες μάρκες, τελείως τυχαία αφού στο παρελθόν έχουμε πάρει και από τις άλλες. Όλα όσα θα δείτε παρακάτω είχαν 40, δηλαδή για όνομα του Θεού!

 Έτσι, εδώ έχουμε τα Estee Lauder. Make-up ακριβώς στο χρώμα μας μετά την βοήθεια των ειδικών, διπλές σκιές με τα πιο βασικά (για εμένα τουλάχιστον) χρώματα και lip-gloss και μανό σε αυτήν την τρομερά χαριτωμένη, καλοκαιρινή, ροζ απόχρωση.


Τέλος, Clinique. Το μολύβι ματιών με το το μικρό ενσωματωμένο σφουγγαράκι για εύκολο smokey αποτέλεσμα είναι θαύμα. Το σετ με τις 4 μάσκαρες είναι και γ**ώ τις ευκαιρίες, αφού η καθεμία προορίζεται για διαφορετική χρήση: όγκος, 24ωρη διάρκεια, μάκρος και αυτή με το μικρό βουρτσάκι ειδικά για τις κάτω βλεφαρίδες.


That's all folks! Το μόνο ερώτημα είναι αν θα πάτε. Αν πάτε τις τελευταίες μέρες τα περισσότερα από τα καλλυντικά θα έχουν γίνει καπνός. Αν πάτε τις πρώτες, περιττό να πω πως γίνεται πανικός και δεν πάτε πουθενά χωρίς να έχετε πάρει νωρίτερα αριθμό προτεραιότητας. Θα πρότεινα να κάνετε μία βόλτα μόνο αν θέλετε να πάρετε αρκετά πράγματα, δεν αξίζει να γίνετε ακορντεόν για ένα αντηλιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου