Navigation Bar

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

This time of the year

Είναι ακόμα αυτή η περίοδος όπου δεν κάνει αρκετό κρύο ώστε να κουκουλωθείς στα ρούχα αλλά ούτε και αρκετή ζέστη ώστε να βγαίνεις έξω με τα κοντομάνικα.

 Και μην με παρεξηγείτε, δεν το λέω για κακό αφού λατρεύω αυτές τις θερμοκρασίες. Απλά πόσες πια φορές να φορέσεις μακρύ παντελόνι, αμάνικο και ανοικτό πουκάμισο? Αρνούμαι να συνεχίσω με το ίδιο κλασικό look για ένα μήνα.
Το βασικό είναι να συνδυάσεις μακρύ κάτω με κοντό πάνω ή το αντίστροφο και αφού εγώ συνήθως κρυώνω πάνω επιλέγω το αντίστροφο. Πουκάμισα, μπουφάν, σακάκια, oversized πουλόβερ είναι πάντα μία εξαιρετική ιδέα, εδώ φοράω μία καπαρτίνα (που δεν είναι ακριβώς καπαρτίνα γιατί αυτές είναι κυρίως πιο μακριές αλλά δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω) με μία από τις πιο χαριτωμένες μπλούζες, πόσο λατρεύω την χαμηλή πλάτη και το ύφασμα που είναι κάτι ανάμεσα σε πλεκτό και βαμβακερό!
Ελπίζω να πιάσατε το νόημα, και αν όχι θα επανέρχομαι συνέχεια με περισσότερες ιδέες :-) Χριστίνα vs ιδιότροπος καιρός 1-0!

ΜΠΛΟΥΖΑ h&m // ΣΟΡΤΣΑΚΙ και ΚΑΠΑΡΤΙΝΑ pull&bear // ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ mostre //
ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ και ΤΣΑΝΤΑ forever21


3 σχόλια:

  1. oh dear! you look amazing!
    pictures really inspirin me!
    you write such an interesting blog! tell me how about follow each other?
    Let me know,please. I always follow back:)
    have a beautiful day!
    keep in touch

    www.thegrisgirl.blogspot.com.es

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I love this outfit from head to toe, and how you pulled everything together! Loving its simplicity, plus that bag tho!

    Have a lovely weekend!
    XO, Melissa

    ΑπάντησηΔιαγραφή