Navigation Bar

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

A/W 2015-2016 New York

Η περίοδος των Ready-to-Wear collections για την επόμενη σεζόν έφτασε. Executives περιοδικών, celebrities,stylists και fashion bloggers κατέκλυσαν τις αίθουσες των shows και τι shows ήταν αυτά! 

1. Πρώτη ήταν και η φορά που το brand J. Crew έλαβε μέρος σε πασαρέλα και πραγματικά έσκισε! Απόλυτα εναρμονισμένο ανάμεσα στο θηλυκό και στο άνετο, όλα τα trends συνδυασμένα σε μία collection που μόλις εμφανιστεί στα ράφια θα γίνει ανάρπαστη.


2. Η συνεργασία του Kaney West με την Adidas Originals, Yeezy season 1, υπό την μουσική υπόκρουση ενός ήχου σαν εθνικός ύμνος τον οποίο ακολούθησε το νέο του τραγούδι ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. Αθλητικά ρούχα και παπούτσια φτιαγμένα για να σε κινητοποιήσουν φορεμένα από πολλλες διαφορετικές σιλουέτες με μεγάλη έμφαση στο ανθρώπινο σώμα. 

3. Απ 'οτι φαίνεται υπάρχει μία επιστροφή στην μονοχρωμία, αφού είδαμε πολλά total λευκά, μαύρα και γκρι σύνολα. Έτσι υποστήριξαν οι Wes Gordon, Proenza Schouler, Narcisco Rodriguez.

4. Τα oversized παλτό συνεχίζουν να είναι must, κάποια από αυτά ελαφρώς αλλαγμένα με μεγάλα στρογγυλά κουμπια όπως αυτά των Victoria Beckham, Edun, DKNY, Michael Kors, Calvin Klein Collection.

5. Όμως και οι γούνες είχαν την τιμητική τους: από μεγάλα παλτό σε μικρές λεπτομέρειες, από μαύρα σε κόκκινα, δεν έλειψαν από τις πασαρέλες των Jason Wu, Michael Kors, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger.

6. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατανοούν ότι η σεζόν είναι χειμωνιάτικη, και άρα τα ρούχα πρέπει να ανταποκρίνονται στις χαμηλές θερμοκρασίες. Σε αυτήν την κατεύθυνση του layering κινήθηκαν οι 3.1 Philip Lim, DKNY, Marc by Marc Jacobs με αποκορύφωμα τον Michael Kors και την λατρεμένη μου συλλογή Ralph Lauren!


7. Μεγάλη πέραση έχει και το κάπως rock, κάπως edgy look με biker μπουφάν και δαντελένιες λεπτομέρειες, παράξενα καλσόν, κοντές φούστες και πολύ πολύ δέρμα. Αυτά, τουλάχιστον, έδειξαν οι Rodarte, 3.1 Philip Lim, Marc Jacobs.

8. Στον αντίποδα βρίσκονται οι Lela Rose, Jenny Packham, Marchesa, J Mendel, η βασισμένη στο νερό συλλογή της Carolina Herrera και οι οσκαρικές δημιουργίες του Zac Posen, που γέμισαν τις πασαρέλες τους με θηλυκά φορέματα, σκισίματα και αρχοντικά υφάσματα όπως το λινό ή λεπτομέρειες με φτερά.

9. Σε άλλες εποχές μας πήγαν οι folklore ιδέες των Rebecca Minkoff και  Vivienne Tam και η 70's 
αισθητική των Edun, Tory Burch και Altuzarra.

10. Ένα πράγμα που είδαμε σε πολλές συλλογές, ανεξαρτήτως στυλ, ήταν το ίσιο ή και φαρδύ τελείωμα στα παντελόνια. Το skinny τζιν ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά έπεσε από τον θρόνο του και αυτά του έκλεψαν τη θέση και αν δεν με πιστεύετε συμβουλευτείτε τους Marissa Webb, Tory Burch, Jason Wu και τον ευφυέστατο Narsico Rodriguez. Μην τα φοβηθείτε, άλλωστε το street style αντί να μας περιορίζει στα ψηλοτάκουνα έχει θέσει σαν απόλυτη τάση αυτά τα παντελόνια με sneakers, πετυχαίνοντας τον απόλυτο συνδυασμό καλοντυμένου, άνετου και stylish.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου