Navigation Bar

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

The Denim Skirt


Back to the 70's δεν γίνεται χωρίς πολύ τζιν. Πέρα από τα flare jeans ή σε απλή αργκώ ''καμπάνες'' (όχι τίποτα τρελό, αλλά ναι οι καμπάνες είναι πάλι must), σε περίοπτη θέση είναι οι τζιν φούστες και φορέματα. Εγώ βρήκα την ιδανική μου στα Stradivarius: Α γραμμή, σκούρα απόχρωση και μπροστινά κουμπιά. Αριστούργημα!
Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο για τα σουέντ, το denim και το σουέντ είναι match made in heaven. Εδώ το denim κάνει παρέα με ένα άλλο κολλητάρι του, τα κρόσσια. Οι τσάντες με τα κρόσσια γενικά είναι ένας πολύ σίγουρος και όμορφος τρόπος να συνδυάσετε τις 2 τάσεις. Αν όμως είστε για κάτι πιο extreme, τολμήστε ένα τζιν πουκάμισο και τζάκετ με κρόσσια στα μανίκια, ή μία φούστα με κρόσσια και ένα τζιν μπουφάν!
Γενικά, μην έχετε στο μυαλό σας την τζιν φούστα όπως την φορούσαμε στο δημοτικό κάτω από τις υποδείξεις της μαμάς μας. Φανταστείτε την με ψηλές μπότες και χοντρό πλεκτό, με sneakers και ένα κοντό μπλουζάκι, με ψηλοτάκουνα σανδάλια και πουκάμισο φορεμένο από μέσα, με ankle boots και χουχουλιάρικη ζακέτα, με slippers και φλοράλ t-shirt.. Τόσοι συνδυασμοί που όσες φορές και να την φορέσετε, δύσκολα μέχρι του χρόνου θα τα έχετε δοκιμάσει όλα!
ΦΟΥΣΤΑ, ΠΛΕΚΤΟ και ΤΣΑΝΤΑ όλα stradivarius // ΤΖΑΚΕΤ h&m // ANKLE BOOTS forever21





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου