Navigation Bar

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Dungarees

Είναι πλέον γεγονός πως οι ολόσωμες τζιν φόρμες έχουν έρθει για να μείνουν. Απολύτως δικαιολογημένο, μιάς και εναρμονίζουν στυλ και άνεση με τον πιο απλό τρόπο. Εκτός από αυτό, με το ίδιο ρούχο μπορείς να υποστηρίξεις τελείως διαφορετικά μεταξύ τους look από το super cool μέχρι το τρομερά θηλυκό. Γι' αυτό δεν είναι και κανένα μυστήριο που όλοι ψάχνουν για την τέλεια φόρμα.



Γιατί ακριβώς αυτή είναι η παγίδα: το να βρεις μία οποιαδήποτε denim φόρμα είναι το πιο εύκολο. Το θέμα είναι να βρεις αυτήν που σου πηγαίνει τέλεια, σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και να μην θες να την βγάλεις από πάνω σου. Και δεν είναι τυχαίο αυτό που λέω, παίζει τις πρώτες μέρες να την φορούσα 3-4  μέρες συνεχόμενες (#μπίχλας)! Και φυσικά καμία από αυτές τις φορές δεν είχα πρόβλημα για το πως θα την αξιοποιήσω.
Θες με το απόλυτο μπλουζάκι της σεζόν, ένα crop top. Θες με ένα καρό πουκάμισο στη μέση με urban διάθεση. Γιατί όχι με ένα λεπτό πουλοβεράκι και αθλητικά για τα βράδια με το απολαυστικά ελαφρύ κρύο? Μήπως με ένα μεταξωτό πουκαμισάκι και ψηλοτάκουνα σανδάλια

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ stradivarius //  CROP και TOPΕΣΠΑΝΤΡΙΓΙΕΣ h&m // ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ accessorize // ΤΣΑΝΤΑ kem // ΓΥΑΛΙΑ toms


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου