Navigation Bar

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΓΗ ΚΑΛΕΙ ΤΑΣΕΙΣ


Μαζί με το φθινόπωρο ήρθε και η εποχή να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να εξοπλιστούμε με όλα τα κομμάτια που θα μας συνοδέψουν για τους επόμενους 5 μήνες τουλάχιστον. Και σίγουρα σε όλες μας αρέσουν κάποια συγκεκριμένα trends αλλά φοβόμαστε πως αν συμβουλευτούμε τις πασαρέλες ή τα street style από μεγάλες πρωτεύουσες τις μόδας θα δείχνουμε το λιγότερο έτοιμες για το τσίρκο. Για να βοηθήσω, λοιπόν, εσάς και εμάς είπα να προσπαθήσω να δώσω μία καθημερινή πνοή σε όλες τις extreme τάσεις, ώστε να φοράμε αυτά που θέλουμε αλλά ταυτόχρονα να μην
αισθανόμαστε πως ο κόσμος θα αρχίσει να χειροκροτά και να περιμένει από εμάς το νούμερο με το τεντωμένο σκοινί.

Extreme trend No 1: ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
Δεν αναφέρομαι τόσο στα γεωμετρικά σχέδια πάνω στα ρούχα (αυτά υπήρχαν ανέκαθεν) όσο στις αυστηρές γεωμετρικές γραμμές των ίδιων των ρούχων. Ένας όμορφος τρόπος για να υιοθετήσουμε την τάση είναι μέσω perlum μπλουζών ή φορεμάτων ή και να δημιουργήσουμε μόνες μας το σχήμα της κλεψύδρας με μία ζώνη στη μέση, πάνω από τα χοντρά πουλόβερ ή και τα παλτό μας. Τα οποία παλτό, αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε με ένα πολύ φαρδύ γεωμετρικό το οποίο ίσως δεν χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά, μπορούν να δώσουν τη θέση τους σε κάπες που μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως θα φοράτε και τις επόμενες σεζόν. Επιλέξτε ρούχα με διπλά χρώματα όπως φούστες και παντελόνια με ρίγες στο πλάι ή μπλούζες με διαφορετικό χρώμα στα μανίκια και ολοκληρώστε τα σύνολά σας με statement αξεσουάρ και τσάντες με τετράγωνες ή στρογγυλές γωνίες. Ορίστε, νομίζω η τάση δεν θα παραμείνει γρίφος όπως ο τετραγωνισμός του κύκλου.
Extreme style No 2: PUNK
 Παρ΄όλο που η τάση είχε μία περίοπτη θέση στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν(δεν είδατε, άλλωστε, και το MET Gala 2013? Αν όχι, κοιτάξτε ΕΔΩ), είναι μία από τις πιο παρεξηγημένες και οι περισσότερες διστάζουμε να τη δοκιμάσουμε. Για όλα όμως υπάρχει πρώτη φορά και γιατί να μην ελευθερώσουμε και εμείς τη άγρια πλευρά μας? Τα μέσα για να φτάσουμε στα άκρα είναι κυρίως (τι άλλο?) το μαύρο και το δέρμα, από μπότες και τσάντες μέχρι μπουφάν και φούστες. Εμπλουτίστε το look σας με ασημένιες λεπτομέρειες, studs, ιδιαίτερα καλσόν και καρό σχέδια και θα είστε έτοιμες.
Extreme style No 3: ΒΥΖΑΝΤΙΟ
Ξέρω, ξέρω. Βυζάντιο = αποχετευτικό σύστημα. Λογικό. Όμως το trend αυτό και κυρίως τα κομμάτια που το αποτελούν δεν είναι για την τουαλέτα. Σκεφτείτε πολυτελή ρούχα με έναν απόκοσμο και πολύ θηλυκό χαρακτήρα. Στοχέψτε σε ρούχα από βελούδο και χρυσό, σχέδια εκκλησιαστικά, αφημερημένα ή ακόμα και σαν έργα τέχνης, μπαρόκ υλικά, μπλούζες και φορέματα με κλειστό λαιμό που να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα και πολλές χρυσές λεπτομέρειες και αξεσουάρ. Δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε. Κρατήστε όλο το σύνολο ''ήσυχο'' και ανεβάστε το με ένα φόρεμα όπως το παρακάτω ή φορέστε μαύρο παντελόνι και μπλούζα με ένα ιδιαίτερο σακάκι και χρυσά αξεσουάρ. 

Extreme style No 4 : PRINTS
Είναι πάρα πολύ απλό: λατρεύω τα prints και φέτος θα φορέσω pied de poule, όλα τα καρό, φλοράλ, λεοπάρ, καρδιές και πολλές φορές όχι μόνο ένα, αλλά και δύο από αυτά σε κάθε σύνολο. Επειδή αυτό μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο, νομίζω πως είναι καλύτερο να αφήσω τις εικόνες να μας μιλήσουν μόνες τους και να μας εμπνεύσουν.

Για περισσότερες εικόνες επισκεφτείτε:

2 σχόλια: