Navigation Bar

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ- ΚΛΕΙΔΙΑ, 4 24ΩΡΑ ΣΥΝΟΛΑ


 
Είμαι σίγουρη ότι και εσείς, όπως εγώ, λατρεύετε αυτές τις μέρες που είσαι έξω από το πρωί και κάνεις συνέχεια βόλτες, ψώνια, πηγαίνεις από καφέ σε καφέ με φίλους και γυρνάς στο σπίτι το βράδυ. Είναι αυτές οι μέρες που ακόμα και αν είναι χειμώνας και
κάνει κρύο και βρέχει δεν σε νοιάζει, μιας και είσαι τόσο ενθουσιασμένη που ακόμα και κυκλώνας δεν θα σε έκλεινε σπίτι! Αυτές είναι και οι μέρες που χρειάζεσαι ένα αντίστοιχο σύνολο, που να είναι άνετο, να εμπνέει αυτοπεποίθηση και να μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα, ακόμα και αν πριν τις βόλτες σου έχεις πάει στην τράπεζα ή στη σχολή. Γι' αυτό παρακάτω έχουμε 4 τέτοια σύνολο, τα οποία μάλιστα έχουν όλα δύο κοινά και βασικά κομμάτια που νομίζω δεν θα έπρεπε να λείπουν από καμία μας: 
 
Στο πρώτο σύνολο επιλέγουμε ένα παντελόνι από δερματίνη και για να ''σπάσουμε'' τη μονοτονία επιλέγουμε μία δίχρωμη τσάντα και ένα κολιέ σε αντίστοιχα χρώματα.

 Συνεχίζουμε με παντελόνι, τζιν στην περίπτωση αυτή, το οποίο ταιριάζει τέλεια με τα μποτάκια αν γυρίσουμε λίγο το τελείωμα. Με την προσθήκη του ριγέ κασκόλ και της καρό τσάντας έχουμε ένα πολύ μοντέρνο ύφος.

Τώρα περνάμε στα κοντά! Φοράμε το πουλόβερ μας μέσα από την φούστα και βάζουμε τις κάλτσες χαμηλά και όχι μέχρι το γόνατο, απλά να φαίνονται διακριτικά μέσα από τις μπότες. Δεν θα ξεχάσουμε μία τσάντα  σαν αυτή, που είναι από μόνη της η επιτομή της μόδας 2013.
Για το τέλος κράτησα αυτό το σύνολο, μια από τις αγαπημένες μου τάσεις. Γιατί πάνω από το φόρεμα με τα γεωμετρικά κοψίματα θα βάλουμε το πουλόβερ και πάνω από αυτό, για να αναδείξουμε τη μέση, μία ζώνη. Με το σκουφί θα μείνουμε ζεστές και το καλύτερο απ' όλα είναι η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ τσάντα του κόσμου η οποία σύντομα θα γίνει δικιά μου γιατί αλλιώς θα σκάσω.
Et voila, έχουμε 4 υπέροχα σύνολα για να μας συνοδέψουν σε υπέροχες μέρες! Αν έχει και πολύ κρύο, βάλτε το παλτό ή το τζάκετ ή την κάπα σας και με τις ευχές μου, απολαύστε τις ομορφιές της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου