Navigation Bar

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Shine Bright!


Ας μην γελιόμαστε: την Πρωτοχρονιά θέλουμε όλες να είμαστε εκθαμβωτικές. Το γιατί παραμένει μυστήριο. Ίσως θέλουμε να μας βρει ο νέος χρόνος όμορφες, ίσως θέλουμε να δείξουμε πως ο χρόνος που πέρασε δεν μας αδίκησε, ή
ίσως απλά είμαστε επηρεασμένες από το πνεύμα των ημερών. Hell, ακόμα και οι άντρες φοράνε τα καλά τους τότε, είναι επόμενο πως εμείς συναγωνιζόμαστε σε λάμψη το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Προσωπικά υποστηρίζω απόλυτα κάτι το φανταχτερό για εκείνη την ημέρα. Χρυσό, ασημένιο, με παγέτες, ότι τραβάει η όρεξη σας. Βέβαια θέλω να είστε προσεκτικές με τα αξεσουάρ, είμαι σίγουρη πως ξέρετε αλλά επαναλαμβάνω για καλό και για κακό πως αν τα ρούχα μας είναι έντονα κρατάμε τα αξεσουάρ σε χαμηλούς τόνους. Ομολογώ πως έχω ξετρελαθεί με το φόρεμα από τα ZARA και πως κάθε βράδυ τις τελευταίες μέρες ονειρεύομαι αυτές τις μοναδικές γόβες από τα stradivarius




Όμως ποτέ δεν ξεχνάω και την επόμενη του ρεβεγιόν όπου όλοι έχουμε να πάμε, είτε είναι δείπνο με οικογένεια είτε ποτό με φίλους. 
Έχω πραγματικά ξετρελαθεί με το blazer της κοπέλας από πάνω (mazle tov!) και αν μπορείτε να βρείτε κάτι ανάλογο θα είσαστε υπέροχες. Παρ' όλα αυτά μπορείτε να ακολουθήσετε τον κλασικό τρόπο, δηλαδή ένα όμορφο σύνολο με μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια (χρυσή ή ασημένια, μην ξεχνιόμαστε), ίσως ένα αγαπημένο ιδιαίτερο καλσόν ή ένα κολιέ από τα accessorize όπως αυτό που μου έχει τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον. 

Αν είστε τελείως προετοιμασμένες και έχετε οτιδήποτε χρειάζεστε, θα πρότεινα και πάλι να μην παραλείψετε την βόλτα στα μαγαζιά αφού είναι όλα τόσα όμορφα τις ημέρες αυτές! Γι' αυτό ,καλές βόλτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου