Navigation Bar

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

The lord of the coats


Και επίσημα σας εύχομαι καλό χειμώνα! Το κρύο ήρθε για τα καλά και τις τελευταίες 5 μέρες κατάλαβα τη σημασία ενός ζεστού παλτό. Γιατί λόγω αυτού που αγόρασα το Σάββατο από τα ZARA με την επένδυση και την γούνινη κουκούλα (υπόσχομαι θα το δείτε σύντομα σε φωτογραφίες) ήταν η πρώτη φορά που δεν χρειάστηκε να βγω έξω ντυμένη σαν αγκινάρα. Επίσης, επειδή ξέρω πως δεν είμαι εγώ η μόνη κρυουλιάρα, σκέφτηκα πως κάποιες θα σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο πανωφόρι και είπα να βοηθήσω. Άλλωστε γιατί είμαστε και εμείς εδώ?

Γενικά οι επιλογές είναι αμέτρητες και επειδή τα παλτό κοστίζουν λίγο περισσότερο από τις συνηθισμένες μας αγορές νομίζω πως, πριν αγοράσετε ένα, θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλά για να δείτε ποιό σας ταιριάζει καλύτερα, τόσο σε σωματότυπο όσο και σε στυλ. Θα σας συστήσω μία βόλτα από τα ZARA τα οποία έχουν πάντα εξαιρετικά κομμάτια, και μην ανησυχείτε για την ποιότητα γιατί τουλάχιστον στα παλτό παραμένει πολύ καλή.
Τα προσωπικά αγαπημένα μου είναι σαν τα 2 παρακάτω γιατί είναι ζεστά, άνετα, ζεστά, όμορφα, ζεστά, στυλάτα και ζεστά.( zara και pull&bear )
 


  Επίσης ζεστά είναι τα παρκά, για τα οποία να κοιτάξετε οπωσδήποτε στα Benetton μιας και είναι οι άρχοντες των παρκά.benetton και stradivarius  



Φυσικά υπάρχουν και οι κάπες που είναι πανέμορφες και ταιριάζουν τέλεια με φούστες. ( stradivarius )
Αν, από την άλλη, έχετε ήδη κάτι ζεστό και διαχρονικό και θέλετε κάτι πιο φρέσκο θα έλεγα να κοιτάξετε για κάτι με διπλή υφές ή μακρύ και χουχουλιάρικο που είναι πολύ hot φέτος. ( zara και pull&bear )
 

Για το τέλος άφησα την μεγαλύτερη αγάπη μου, τα καμηλό παλτό. Τα βρίσκω ονειρεμένα και πολύ πολύ πολύ chic αλλά νομίζω πως είναι πολύ όμορφα για να σέρνονται μέσα στα αμφιθέατρα ή στα Μ.Μ.Μ. Εαν αγοράσετε ένα σας παρακαλώ φερθείτε του με τον σεβασμό που του αξίζει. 
  
Δεν σας έδειξα καθόλου δερμάτινα ή denim τζάκετ ή blazer γιατί δεν είναι η εποχή, αν ζεσταίνεστε με αυτά τι να πω? Συγχαρητήρια!
Θα ήθελα πολύ να μάθω σε ποιό καταλήξετε αν τελικά αγοράσετε κάτι, τα παλτό και εγώ έχουμε μία ιστορία μακροχρόνιας αγάπης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου