Navigation Bar

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Printed pants

Χρωματιστά, παιχνιδιάρικα, κολακευτικά, στυλάτα, άνετα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αρνητικό για τα παντελόνια με prints. Επίσης δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν έχω ένα, αλλά αυτό θα διορθωθεί πολύ σύντομα (hehehe)! Επειδή υπάρχει γενικά αυτή η λανθασμένη άποψη πως δεν συνδυάζονται εύκολα και είναι δύσκολο κομμάτι και μπλα μπλα μπλα, θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο.

Κατ' αρχάς, υπάρχουν σε στενή, σε φαρδιά αλλά και σε Α γραμμή όπως το παρακάτω, H&M. Και κατ' αναλογία έχουν και όλα τα διαφορετικά υφάσματα όπως τζιν, βαμβακερά, σατέν, δίνοντας έτσι την ελευθερία να επιλέξουμε ανάλογα με τις αναλογίες και τη γραμμή μας.
 Μετά είναι τα prints... Ατελείωτα, όλα έχουν θέση στα παντελόνια και έτσι θα τα δούμε σε ριγέ, πουά, floral, καρό, animal print 
αλλά και όλα τα ψυχεδελικά και pop-art σχέδια (σαν το πραγματικά άρρωστο παντελόνι από ZARA). Γενικά σε οποιοδήποτε χρώμα, για οποιοδήποτε στυλ και οποιαδήποτε διάθεση. Και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τις τιμές, κοστίζουν όπως κάθε άλλο παντελόνι.
Αφού ξεκαθαρίσαμε πως υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για να επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο, ας πάμε στο κρίσιμο ερώτημα ''Πως τα φοράμε''. Ιδανικά, επιλέξτε μία μπλούζα/ πουκάμισο/ πουλόβερ σε ένα χρώμα που θα ταιριάζει όμορφα, όμως όχι κάτι too much. Είτε μέσα είτε έξω από το παντελόνι, και τα δύο μια χαρά. Αν επιλέξετε κάτι με ψηλή μέσα θα πηγαίνει υπέροχα με crop top! Για τις μέρες που χρειάζεστε μπουφάν, διαλέξτε ένα τζιν, ένα τζάκετ, μία κάπα ή ακόμα καλύτερα ένα blazer. 
Σε εξίσου χαμηλούς τόνους ας κρατήσουμε και τα αξεσουάρ. Ό,τι αξεσουάρ, από σκουλαρίκια μέχρι φουλάρια, όχι κάτι statement γιατί ο λόγος ύπαρξης των statement accessories είναι να ανεβάζουν στυλιστικά ένα ήσυχο σύνολο και όχι ένα παντελόνι που από μόνο του κλέβει την παράσταση. Ως προς τα παπούτσια, μην νομίζετε πως πρέπει να φορέσετε μόνο τακούνια. Και φλατ όπως μπαλαρίνες ή loafers, biker boots (αν, φυσικά, το παντελόνι δεν είναι πολύ φαρδύ), ακόμα και sneakers ή oxfords ταιριάζουν και φτιάχνουν ένα απίστευτα cool αποτέλεσμα όπως αποδεικνύει το κορίτσι της φωτογραφίας με τα λευκά sneakers. 
Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως αν είστε από τις τολμηρές και πιστεύετε ότι το'χετε, συνδυάστε  το παντελόνι σας με κομμάτια σε άλλα prints. Αν το καταφέρετε, θα έχετε ένα υπέροχα must σύνολο. Αν όχι, δεν φέρω καμία ευθύνη!






3 σχόλια: