Navigation Bar

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Tropical Prints

Μπήκε ο Αύγουστος, ο μήνας όπου δεν υπάρχει έστω ένας σε ολόκληρη την Ελλάδα που να μην διακοπάρει για λίγες μέρες γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, με 1.000 βαθμούς έξω κανένας δεν μπορεί να δουλέψει. Γι' αυτό τα ρούχα με τροπικά prints είναι παντού και αντικατοπτρίζουν τη χαλαρή αυτή διάθεση. 

Αρχικά ας ξεχωρίζουμε τα τροπικά από τα floral ή τα γεωμετρικά ή τα ethnic γιατί δεν είναι το ίδιο: εγώ αναφέρουμε σε αυτά τα prints που πρωταγωνιστούν φοίνικες και ανανάδες και οτιδήποτε θυμίζει παραλία. Τα σχέδια αυτά είναι τρομερό trend και αρκεί
ένα τέτοιο τοπάκι (stradivarius, sales 7.99) για να σας δώσει την απόλυτη it-girl στάμπα.Τέλεια επιλογή είναι τα σχετικά σορτς ή φούστες, τα οποία αν φοβάστε να το πάτε στα άκρα μπορείτε να συνδυάσετε με τελείως basic κομμάτια. Ή, γιατί όχι σε φόρεμα ή ακόμα καλύτερα μια ολόσωμη φόρμα που εκτός από μοδάτες είναι και πολύ θυληκές? 
Ασφαλώς τα τροπικά σχέδια ανήκουν στα μαγιώ, όπως αυτό το πανέμορφο της εικόνας (pull&bear, σε εκπτώσεις 9.99!)που για εμένα είναι το καλοκαίρι πάνω σε λίγο ύφασμα. Τέλος μην ξεχνάμε τα διάφορα αξεσουάρ και κυρίως τσάντες παραλίες, φουλάρια ή funky στέκες αλα 70's και sneakers.
Τώρα όσες θέλετε να ξεχωρίσετε μπορείτε να συνδυάσετε το print με έντονα χρώματα ή μαζί με floral ή γεωμετρικά σχέδια, και μην ξεχνάμε το τζιν πουκάμισο. Τζιν σαλοπέτα με tropical crop top? Είμαι ήδη σε νιρβάνα! Για τις πολύ τολμηρές έχω να προτείνω αυτά τα flatforms από τα zara που είναι πραγματικά άρρωστα και την θεότρελη φούστα που θα βρείτε στα topshop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου