Navigation Bar

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Hot to cold

Γειά σε όλους! Συγγνώμη για την απουσία ενός μηνός, έκανα διακοπές! Επανήλθα όμως ξεκούραστη και δριμύτερη, και χωρίς καθυστέρηση θα ξεκινήσω με τα πρώτα φθινοπωρινά κομμάτια. Δηλαδή? Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να αγοράσετε τώρα και να φορέσετε και όταν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει.

Ξεκινάμε σίγουρα με κάτι σε δέρμα, και συγκεκριμένα ένα σορτσάκι ή μία φούστα, ή ακόμα καλύτερα και τα 2 μαζί σ' αυτό το super εύρημα από τα  H&M (19.99)Τώρα με loafers και ένα πουκάμισο δεμένο στο τέλος, μετά με biker boots και colorblock πουλόβερ. Και αυτή είναι μία από τις χιλιάδες ιδέες, μπορείτε να το φορέσετε όπως οποιαδήποτε φούστα με οτιδήποτε θέλετε! 
Συνεχίζουμε με μπότες, κοντές. Πολύ κοντές θα έλεγα, από αυτές που μόλις περνάνε τον αστράγαλο, κομμάτι-κλειδί που μεταμορφώνεται ανάλογα με το στυλ σας. Classic τρόπος για να φορεθεί το καλοκαίρι είναι με φούστα ή φόρεμα σε Α γραμμή ή λίγο πιο φαρδύ, και αν προσθέσετε ένα καπέλο όπως στην φωτογραφία θα είναι μούρλια! Φιλική συμβουλή, όμως, να αποφύγετε τις κολλητές φούστες ή τα καυτά σορτς γιατί θα θυμίζετε επικίνδυνα αυτές από το Texas που καβαλάνε ταύρους για χόμπι


Για τρίτη ιδέα σας έχω μία μακριά σαλοπέτα. Ασφαλώς υπάρχουν σε τζιν, αλλά και υφασμάτινες ή μαύρες που δυστυχώς είναι λίγο πιο σπάνιο να βρείτε αλλά σίγουρα θα σας ανταμείψει. Τις πιο ζεστές μέρες μπορείτε να τις φορέσετε με σανδάλια και ένα απλό crop top και τις πιο κρύες με ankle boots και μακρυμάνικο καρό πουκάμισο. Ταιριάζουν υπέροχα και με τακούνια γιατί βγάζουν ένα δυναμικό και θηλυκό αέρα! Η ομορφιά της φωτογραφίας είναι από το Topshop (85)
Τελευταίο στη λίστα και τρομερά hot για φέτος το χειμώνα είναι το πόντσο. Με κρόσια ή χωρίς, με σχέδια ή χωρίς, πολύχρωμο ή όχι, poncho is back και μάλιστα δυναμικά! Το φαντάζομαι ήδη με τζιν σορτς και oxford shoes και τρελαίνομαι. Και αργότερα θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, μόνο του ή και κάτω από ένα μακρύ παλτό σε στυλ ''είμαι θεά και όταν βγάλω το παλτό μου θα μείνω με αυτό το απλό πόντσο και το κοντό μου φορεματάκι''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου