Navigation Bar

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Holiday Shopping




 Επειδή ζούμε στην Ελλάδα και όλοι περιμένουμε την τελευταία στιγμή για να αγοράσουμε τα δώρα μας δεν χάλασα την παράδοση και πήγα χθες! Και όταν μιλάμε για οικογενειακή εξόρμηση για γιορτινά δώρα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Designers Outlet και το Smart Park: τα πάντα μαζεμένα σε έναν χώρο, με προσφορές για τα ακριβά αλλά χωρίς να λείπουν και τα οικονομικά και πολλά μέρη για να αράξετε γιατί ΟΚ άνθρωποι είμαστε! Υπάρχουν ηλεκτρονικά για τα tech-freaks, βιβλία για τα φυτά, καλλυντικά για τις γυναίκες. Οι απίστευτες εκπτώσεις στα Ralph Lauren και τα Kem (polo μπλουζάκι με 19.99??), τα πανέμορφα παπούτσια στην Καλογήρου και τον Tsakiris Mallas, τα τέλεια για κάθε gym lover αθλητικά κομμάτια στα Nike, Adidas, Kappa.



Τα πλεκτά και τα χρώματα στο Ameican Vintage ήταν απίστευτα και δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω, και φυσικά όλοι καταλαβαίνουμε πως ερωτεύτηκα αυτό το χρυσό φόρεμα από τα Gant! Ίσως είναι μόνο για τις γιορτές αλλά όποια εμφανιστεί μέσα σε αυτήν την τελειότητα θα μείνει αξέχαστη! 


 Ενώ δεν είμαι κανένας guru της διακόσμησης, τα δώρα για το σπίτι αρέσουν σε πάρα πολλούς και είναι πολύ καλή επιλογή για όσους ξέρετε ότι δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα ρούχα. Ως γνήσια fan του pop-art στυλ δεν γινόταν να μην τρελαθώ από τις ομορφιές στο Interni




Τα fair isle πλεκτά έδιναν και έπαιρναν στα Tommy Hilfiger, και δεν θα μπορούσα να μην θαυμάσω τη βιτρίνα των Brooks Brothers που κατ' εμέ είναι από τα πιο όμορφα ρούχα για τον κάθε καλοντυμένο άντρα!


 Γενικά, επειδή υπάρχουν λίγοι περίεργοι που δεν τους αρέσουν οι γιορτές και κάποιοι που τους αγχώνει η διαδικασία των δώρων μην το βλέπετε σαν αγγαρεία. Αντίθετα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε βόλτα στα στολισμένα μαγαζιά και να βρείτε αυτά που πιστεύετε ότι θα ευχαριστήσουν όσους αγαπάτε. Όσο και να βαριέστε, η ανταλλαγή δώρων την Πρωτοχρονιά όταν αυτά είναι πετυχημένα είναι το κάτι άλλο! 

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ, ΠΛΕΚΤΟ και ΓΑΝΤΙΑ h&m // ΚΟΛΑΝ calzedonia // ΜΠΟΤΕΣ garad shoes // ΠΑΛΤΟ zara // ΤΣΑΝΤΑΚΙ forever21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου