Navigation Bar

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

The Most Iconic Denim


Όταν πριν λίγες μέρες το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό εδώ το άρθρο της vogue.com  με έπιασε μανία και άρχισα να κοιτάω για το αγαπημένο μου trend ever! Σύμβολο νεότητας και επανάστασης τότε, το πιο βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας τώρα, βάζω στοίχημα πως ακόμα και όταν στο μέλλον θα φοράμε ολόσωμες φόρμες το denim θα υπάρχει ακόμα.

Οι εικόνες δεκάδες, όλες με τη δική τους σημασία. Εδώ απλά θα δείτε αυτές που έχουν την πιο βαριά ιστορία μέσα από τα δικά μου μάτια (και ναι, όταν μιλάμε για denim culture τα μάτια μου έχουν καρδούλες όπως τα cartoon). Όπως όταν η φρέσκια Brooke είπε ''What comes between me and my Calvins? Nothing!", ή η στιγμή που το τζιν άρχισε να υιοθετείται από τους gangsters και να γίνεται κομμάτι του prison-style, ή το πρώτο εξώφυλλο της Vogue που επιμελήθηκε η Anna Wintour και αυτή αντί για μεγαλεπήβολα ρούχα επέλεξε το denim.
Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό που με μαγεύει τόσο πολύ. Ίσως ο μοναδικός συνδυασμός του cool και όμορφου, ίσως η δυνατότητα να φορεθεί με τα πάντα οποιαδήποτε ώρα. ίσως η παρουσία του denim σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, μαξιλάρια και ό,τι θες. Ό, τι και να' ναι, το τζιν είναι τζιν και κανείς ποτέ δεν θα το απαρνηθεί!

http://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/advice/g3887/best-nineties-denim/?slide=1
http://stylecaster.com/iconic-denim-moments/
http://www.marieclaire.com/fashion/the-most-iconic-denim-ads#slide-3
...
<div id="cp_widget_2d3cfa15-e44f-4020-8168-9cf1b6c873b8">...</div><script type="text/javascript">
var cpo = []; cpo["_object"] ="cp_widget_2d3cfa15-e44f-4020-8168-9cf1b6c873b8"; cpo["_fid"] = "AQPAtJc2rh_f";
var _cpmp = _cpmp || []; _cpmp.push(cpo);
(function() { var cp = document.createElement("script"); cp.type = "text/javascript";
cp.async = true; cp.src = "//www.cincopa.com/media-platform/runtime/libasync.js";
var c = document.getElementsByTagName("script")[0];
c.parentNode.insertBefore(cp, c); })(); </script><noscript>Powered by Cincopa <a href='http://www.cincopa.com/video-hosting'>Video Hosting for Business</a> solution.</noscript>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου