Navigation Bar

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

16th Athens Xclusive Designers Week!

Την Κυριακή είχαμε την ευκαιρία να παραβρεθούμε στην τρίτη ημέρα της ελληνικής Designers Week και να παρακολουθήσουμε 3 πασαρέλες: Leon, Maison Anna Dorothea και Two A's! Γεμάτη ενθουσιασμό για κάτι που περίμενα επί πολλά συναπτά έτη, η αναμονή άξιζε και το απόγευμα αυτό ήταν μία ακόμα επιβεβαίωση για το πόσο με συναρπάζει αυτό που θέλω να κάνω.


Στον χώρο υπήρχαν κάποια έργα όπως τα παραπάνω που λάτρεψα αφού ξέρετε πόσο αγαπώ οτιδήποτε pop culture, και λίγοι σχεδιαστές με τα ρούχα τους. Παντού υπήρχε promotion των χορηγών (όπως τα Malboro με τα όμορφα ρούχα τους και το photo booth!) και φυσικά Coca-Cola light (κάθε γωνιά και Coca). Μην ξεχνάμε το μπαρ και τα τέλεια coctails :)
Το πιο σημαντικό: ήταν όλοι κομψότατοι! Ένα μικρό δείγμα street style που δείχνει ότι και εμείς αγαπάμε τη μόδα και ξέρουμε να ντυνόμαστε, χωρίς αυτό να αναιρεί τις περιπτώσεις υπερβολικής δόσης εκκεντρικότητας. 

Η πρώτη επίδειξη, αυτή του οίκου Leon γέμισε το μέρος με όμορφα χρώματα και girly ρούχα. Μεγάλα παράξενα καπέλα, πολλά λουλούδια, φούστες και φορέματα midi και maxi, τούλια, δίχτυ. 
Ακολούθησε η επίδειξη του Maison Anna Dorothea και ομολογώ πως αυτό που μου άρεσε περισσότερα ήταν οι κοπέλες! Δεν ξέρω αν ήταν τα πλούσια φουντωτά μαλλιά, τα αποκαλυπτικά σύνολα ή ο sexy τρόπους που περπατούσαν αλλά δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω τους. Τα ρούχα είχαν έντονα χρώματα και σχέδια snakeskin, τα περισσότερα ήταν κοντά και όλα εφαρμοστά.
Τέλος, είχαμε τους Two A's (όπου δυστυχώς άρχισε να τελειώνει η μπαταρία μου και έχω μόνο το video να σας δείξω). Η συλλογή είχε έναν sporty-chic αέρα, πολλά από τα ρούχα ήταν διαφανή ή από PVC, neon χρώματα και ήταν η μόνη από τις 3 πασαρέλες που είχε και αντρικά ρούχα (αλληλούια :P)
Κοιτάξτε χαρά στη φάτσα μου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου