Navigation Bar

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

The next big thing

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, θα σας το πω εγώ: οι ολόσωμες φόρμες είναι το μεγαλύτερο όνομα του καλοκαιριού. Ασφαλώς και οι κοντές φόρμες ήταν και θα είναι κομμάτι-κλειδί για τους ζεστούς μήνες αλλά πλέον οι μακριές είναι αυτές που έχουν κατακλύσει πασαρέλες, περιοδικά, street style και τώρα και τις γκαρνταρόμπες μας.

Επειδή είναι όμορφες και όλες θα βρούμε αυτήν που μας ταιριάζει. Επειδή είναι η ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε θηλυκό στυλ και γυναικεία δυναμικότητα. Επειδή υπάρχουν σε όλα τα σχέδια, χρώματα, κοψίματα και υφάσματα. Επειδή είναι το τέλειο κομμάτι για ένα εξίσου τέλειο σύνολο μέσα σε δευτερόλεπτα. Επειδή κυριολεκτικά πανεύκολα μπορείς να τις συνδυάσεις: με ψηλοτάκουνα για ένα σέξυ look ή με sneakers για απλότητα, με 
ένα πουκάμισο από μέσα για τα preppy κορίτσια ή δεμένο στο μέση για όλα τα cool girls, με statement αξεσουάρ για όσες είναι τολμηρές ή με απλά διακριτικά κοσμήματα για ένα κλασικό look. Need I say more?
Αν δεν έχετε μία, ξεκινήστε με κάτι βασικό όπως μία μαύρη, μπλε, καφέ ή χακί. Θα τη χρησιμοποιήσετε παντού, θα την φορέσετε με ό,τι θέλετε, θα γίνει το επόμενο wardrobe staple. (stadivarius, 35,95).


Επειδή είναι καλοκαίρι και καλοκαίρι σημαίνει prints, εξίσου must-have είναι μία φόρμα με σχέδια. Τα florals, τα tribals, τα γεωμετρικά είναι τέλεια, και φέτος ''παίζουν'' πολύ οι κάθετες ρίγες αλλά και τα σχέδια με φοίνικες και ανανάδες!
  Topshop (57,00) και  H&M (29,99)
Κανένας denim lover που σέβεται τον εαυτό του δεν θα πει όχι στην τζιν εκδοχή της φόρμας! Εγώ προσωπικά την έχω ακούσει κανονικά με αυτήν την φόρμα (Mango, 39,99) που το ύφασμα της θυμίζει τζιν και έτσι δεν θα σκας μέσα στη ζέστη. 
Για τις περιστάσεις που απαιτούν κάτι πιο θηλυκό η καλύτερη επιλογή είναι οι φόρμες με την ανοιχτή πλάτη. Συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα σανδάλια και λεπτά κολιέ είναι, για εμένα, το ιδανικό first-date outfit!  (Forever21, 24,90)
Το round-up θα ολοκληρωθεί με αυτές που είναι πιο επίσημες, επειδή ούτως ή άλλως οι ολόσωμες φόρμες μπήκαν στην ντουλάπα μας για ''κάτι πιο καλό''. Έτσι θα βρείτε αρκετές με λεπτά, πολυτελή υφάσματα ή πιο αυστηρές γραμμές, και φυσικά αυτές με παντελόνι στυλ culottes.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου