Navigation Bar

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ISABEL MARANT pour H&M

Είμαι σίγουρη πως όλοι πλέον γνωρίζουμε για τη συνεργασία της γαλλίδας σχεδιάστριας μόδας Isabel Marant με τα Η&Μ, μία κολεξιόν με κομμάτια πιο down-to-earth και προσιτά οικονομικώς από τα ρούχα της προσωπικής συλλογής της σχεδιάστριας. Τα νέα αυτά ρούχα είναι στα ράφια από την Πέμπτη αλλά την Τρίτη 12 Νοεμβρίου έγινε ένα preview όλης της κολεξιόν στο κατάστημα των H&M στην Ερμού, με το απαραίτητο πάρτυ φυσικά. Ήμουν τυχερή και μπόρεσα να εξασφαλίσω μία θέση χάρη στην ξαδέρφη μου (thanks Βασούλα!) και να δω και εγώ νωρίτερα τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.
Περιττό να πω πως επικρατούσε χάος και όχι από τα ποτά, τη δυνατή μουσική και το συγκρότημα, τους δημοσιογράφους και τους celebrities, αλλά από τις κοπέλες που προσπαθούσαν να αρπάξουν πρώτες τα κομμάτια που τους άρεσαν. Η συλλογή? Ίσως λίγο ethnic, loose για τα γούστα μου, με κάποιες εξαιρέσεις και κυρίως τα πολύ όμορφα και χουχουλιάρικα πλεκτά. Και φυσικά όχι μόνο για γυναίκες, αλά και για άντρες, αγόρια και κορίτσια. Πέρα όμως από την προσωπική μου άποψη, η συγκεκριμένη συνεργασία σίγουρα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για τους σχεδιαστές παντού και θα ήθελα να δω και άλλους να δημιουργούν και να διαθέτουν κομμάτια για εμάς τις κοινές θνητές, που λαχταράμε ένα μπλουζάκι τους αλλά δεν θέλουμε να πουλήσουμε και το νεφρό μας για να το αποκτήσουμε. 
 Έτσι ήταν όλα τα ράφια κυριολεκτικά 20 λεπτά από τη στιγμή που άνοιξε η κολεξιόν στο κοινό!
 Το αγαπημένο μου κομμάτι! Μπορείτε να δείτε την υπόλοιπη συλλογή ή από κοντά με τα ρούχα σας στα καταστήματα Η&Μ ή στο κρεβάτι σας με τις πυτζάμες ΕΔΩ .
 Ρούχα για αγοράκια. Φαντάζεστε έναν 8χρονο μπόμπιρα με αυτό το πλεκτό ζακετάκι???
 Κάποια από τα υπόλοιπα κομμάτια του καταστήματος, ήδη με μία αίσθηση Χριστουγέννων.
Ε, είπαμε, μην σας λείψω κιόλας. 

1 σχόλιο: