Navigation Bar

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Aloha!


Μεσημέρι καλοκαιριού, εσείς αραχτές. Τι καλύτερο από ένα crop top και ένα απαλό σορτς? Και εδικά με το σχέδιο της μπλούζας, είμαι σε διάθεση για παραλία και pina colada!
Μπλουζάκια σαν αυτό είναι από τα πιο βασικά, γιατί κοντά αλλά όχι τόσο κοντά και έτσι ταιριάζουν με κάθε ύψος μέσης είτε ψιλοκάβαλες είτε όχι. Γι΄αυτό προτείνω να εξοπλιστείτε αφού πέρα από όμορφα είναι και πολύ οικονομικά. Επίσης, ιδέα για μαλλιά : αν θέλετε να τα έχετε μακριά από το πρόσωπό σας, μπορείτε να πλέξετε 2 λεπτές κοτσίδες με τις μπροστινές τούφες, μία δεξιά και μία αριστερά, και μετά να τις ενώσετε πίσω με ένα πολύ λεπτό λαστιχάκι ή αν έχετε διάθεση να τις συνεχίσετε σε μία κοτσίδα-ψαροκόκαλο. 


Νομίζω πως μία από τις πιο αγαπημένες και πολυφορεμένες τάσεις είναι πλέον οι crop μπλούζες. Και είναι λογικό, αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να αναδείξει κάθε είδους σύνολο και να ταιριάζει στη νεανική μας διάθεση περισσότερο. Είτε σε αμάνικες, είτε σε μακρυμάνικες, ακόμα και χειμωνιάτικα πουλόβερ, τα διάφορα μήκη του κοψίματος στην κοιλιά ποικίλουν από τον αφαλό μέχρι διαστάσεις σουτιέν. Το καλοκαίρι ειδικά είναι η εποχή τους και έρχονται σε μιλούνια να κατακλύσουν τις ντουλάπες μας. Σαν κάτι fail ταινίες τρόμου όπου παράξενα ερπετά ή αρπακτικά κάνουν τον ουρανό μαύρο και υποτίθεται ότι θα τρομάξεις, μόνο που τα crop tops ανυπομονείς να τα δεις και να τα βάλεις πάνω σου! Τώρα για το πόσο δέρμα θα δείξετε είναι δική σας επιλογή. Απλά αν διαλέξετε κάτι πολύ μικρό πάνω και με χαμηλή μέση κάτω, προσπαθήστε να ισορροπήσετε το σύνολο με loafers ή sneakers και προς θεού όχι κατακόκκινα κραγιόν ή στενές φούστες γιατί... Εεε δε χρειάζεται να εξηγήσω γιατί, είναι προφανές.
Υ.Γ.: Μακάρι να σας έλεγα Aloha από την Honolulu... Μέχρι να μου δωθεί αυτή η ευκαιρία, θα σας λέω Aloha από τα λημέρια μας!
 ΜΠΛΟΥΖΑ h&m//LOAFERS pull & bear//ΣΟΡΤΣΑΚΙ και ΤΣΑΝΤΑ bershka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου