Navigation Bar

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Summer make-up trends

Μπρονζέ λουκ, κατακόκκινα χείλη, έντονα μαύρα μάτια, cat eyes... Όλοι ξέρουμε τα κλασικά make up looks και δεν λέω, τα κλασικά είναι κλασικά. Αλλά, όπως κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές έχουν τις δικές τους τρελές ιδέες που θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουμε να παίξουμε με τα καλλυντικά μας λες και είναι νερομπογιές και νομίζω πως θα τις ακολουθήσω με χαρά!

Πρώτα, οι μεταλλικές αποχρώσεις του χακί ή του γαλαζοπράσινου στις σκιές φτιάχνουν αυτό το super-glamorous βλέμμα που κάνει τα βαρετά smokey eyes εεεε, όχι βαρετά. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε έναν τέτοιο τόνο σε όλο το κινητό βλέφαρο, να δώσετε το απαραίτητο βάθος με μία πιο σκούρα σκιά και να είστε πολύ γενναιόδωρες με τη μάσκαρα. Μένοντας στα μάτια, σημειώστε την αγαπημένη μου τάση και επιλέξτε μπλε! Σε οποιοδήποτε τόνο, διαλέξτε το σε μολύβι, σκιά, μάσκαρα και eye liner και αφήστε το να φωνάξει ''μόδα'' από μόνο του. Ειδικά μία μικρή παλέτα σκιών όπως η Atlantique της Dior θα γίνει προέκταση του χεριού σας κορίτσια, ακούστε με.
 Επόμενη στάση, το κοραλλί κραγιόν. Είναι 3 σε 1 και συμφέρει: μία fun προέκταση του κόκκινου, άκρως καλοκαιρινό και τονίζει το μαύρισμα (αν δεν μαυρίζετε ακόμα και αν κάνετε τάμα σας σφίγγω το χέρι και σας συμπονώ). Γενικότερα το χρώμα δεν κάνει επιδρομή μόνο στην ντουλάπα αλλά και στο νεσεσέρ μας και έτσι προτείνω να τολμήσετε κάτι φλούο όπως μία πράσινη σκιά ή ένα κίτρινο μολύβι. Προσωπικά στις προσεχείς μέρες θα περάσω με τόλμη τις πόρτες στα sephora και θα αγοράσω αυτήν την λαχανί σκιά-μολύβι από τη σειρά AquaMatic που τόσο καιρό λαχταρώ.
 Αλλά και για όλες εσάς που δεν είστε fan του πολύ τολμηρού, μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα και να ξεκινήσετε με κάτι πιο ήπιο όπως ένα απλό μακιγιάζ με μία έντονη μάσκαρα. Ίσως μία από τη σειρά Manga της L'oreal που παραδεχτείτε το,πεθαίνετε να δοκιμάσετε? Ή κάτι που εγώ λατρεύω, μία λεπτή
γραμμή έντονης χρωματιστής σκιάς ακριβώς κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σας!Μην ξεχνάτε, άλλωστε, την νέα τρέλα με τα λευκά νύχια που φεύγει από τα συνηθισμένα και θυμίζει διακοπές (και όχι τακαμούρι,ε).
Δεν θέλω να με παρεξηγήσετε. Δεν προτείνω να βγούμε έξω σαν να βαφτήκαμε χωρίς καθρέφτη, αλλά να εμπιστευτούμε τους make-up artists και είτε με κάτι πιο ήπιο είτε κάτι πιο ιδιαίτερο να κάνουμε fashion statement και στο μακιγιάζ μας. Και ποιός ξερει, αυτή η αλλαγή μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου