Navigation Bar

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Combining pieces

Μπορείτε να καταλάβατε πως αυτό που φοράω είναι φόρεμα και όχι φούστα? Ναι ναι έκανα τρομερά μαγικά σήμερα και μεταμόρφωσα το φόρεμα σε φούστα.
Το φόρεμα είναι αμάνικο και εφαρμοστό και όσο και να λατρεύω το ριγέ σχέδιο, νομίζω πως δεν μπορεί μόνο του να ''λάμψει''. Έτσι, είπα να διαλέξω τη γρήγορη οδό και να το συνδυάσω με crop top και χαίρομαι που το έκανα γιατί ξαφνικά όλα μου τα φορέματα φαίνονται κατάλληλα για φούστες. Όλα όμως
( Στη φωτογραφία προσπαθώ να δείξω την μπλε σκιά αλλά δεν τα καταφέραμε να μην χαζολογάμε. Θα σας κάνω ένα κοντινό σύντομα με οδηγίες!)
Που ήμουν? Α,ναι. Όλα τα φορέματα. Εφαρμοστά ή σε A γραμμή, mini ή midi ή maxi, με σχέδια ή όχι. Εξαρτάται από τη μπλούζα που θα επιλέξετε. Αν για παράδειγμα είναι ένα φόρεμα που στενεύει κάτω από το στήθος και το υπόλοιπο γίνεται πιο φαρδύ διαλέξτε μία κοντή μπλούζα που να φτάνει στο ύψος του κοψίματος. Αν έχετε ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τοπ με prints και φυσικά μην ξεχνάμε πόσο όμορφο μπορεί να δείχνει ένα πουκάμισο κουμπωμένο και δεμένο στη μέση, σε στυλ '50s. Ανανεώστε τα ρούχα σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε δεκάρα!
ΦΟΡΕΜΑ bershka // ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ h&m// ΤΣΑΝΤΑΚΙ Achilleas Accessories // LOAFERS pull & bear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου