Navigation Bar

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Sunglasses Maniac!

Δεν θέλω να κοροϊδευόμαστε, τα γυαλιά ηλίου μπορούν να γίνουν ακριβό σπορ αλλά είναι και απαραίτητα τα άτιμα. Και όμορφα και υπέροχα, τι πιο τέλειο για να συνοδέψει τα μαγιό μας? Έτσι, οι εκπτώσεις που ξεκινούν σε 10 μέρες είναι η καλύτερη ευκαιρία να βγάλουμε το άχτι μας, αλλά πριν τρελαθούμε καλό θα είναι να έχουμε υπόψη μας τι ''παίζει'' στον τομέα.

Γενικά είμαι σίγουρη ότι όλοι έχετε καταλάβει πως τα γυαλιά έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, και δεν το λέω με την κακή έννοια. Τα σχέδια και τα σχήματα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε πρωτοπορία. Οι πιο hot-right-now περιπτώσεις είναι 3.
Πρώτα, αυτά τα γυαλιά που δεν έχουν σκελετό από τη μέση και κάτω. Τρομερά cool, με ύφος επιμελώς ατιμέλητο, υπάρχουν σε αφθονία από το μεγαλύτερο brand-αντιπρόσωπο του cool, τα Ray-Ban. (Tip: αυτά που έχουν πιο χοντρό σκελετό στην άκρη παραπέμπουν πιο πολύ σε αντρικά, και το αντίθετο.) 
Μετά έχουμε τα στρογγυλά. Λίγο τρελός επιστήμονας, λίγο καλλιτέχνης John Lennon, σίγουρα εκπέμπουν έναν πιο ''ψαγμένο'' αέρα. Απλά αν αυτά είναι που θέλετε να είστε προσεκτικοί γιατί είναι πολύ ιδιαίτερα και δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. 
Τέλος υπάρχουν τα cat-eye γυαλιά, αυτά που άκρες είναι τραβηγμένες προς τα έξω. Στυλ ''ποια είμαι η γυναίκα?'', εκπέμπουν πολύ αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα και θυμίζουν άλλες εποχές.                                      
Αν θέλετε να το παίξετε εκ του ασφαλούς, υπάρχουν τα πολύ κλασικά και διαχρονικά aviators καθώς και τα γνωστά wayfarer. Αν, από την άλλη, νιώθετε λίγο τρελαμένοι νομίζω ότι το καλύτερο για εσάς είναι τα γυαλιά με ξύλινους σκελετούς ή φακοί με παράξενα σχήματα πχ καρδιά ή πολύγωνα, και φυσικά τα γυαλιά με τους χρωματιστούς έντονους φακούς. 
Χιλιάδες επιλογές για όλα τα γούστα, go nuts! 

1 σχόλιο: