Navigation Bar

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

New York Fashion Week S/S 2015

Και χθες ήταν η τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας  για τη Νέα Υόρκη. Με πρεμιέρα την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, είδαμε κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους όπως Missoni, Jason Wu, Lacoste, Alexander Wang, DKNY, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, 3.1 Phillip Lim, Donna Karan, Zac Posen, Rag & Bone, Ralph Lauren, Rodarte, Marc by Marc Jacobs, Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Michael Kors, Jeremy Scott. Hugo Boss, Calvin Klein.
Φυσικά ο καθένας με διαφορετική γνώμη για την επόμενη σεζόν, πολλές ιδέες που θα εξερευνήσουμε μετά από 4-5 μήνες! Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα που κρατάμε:
1. Οι σχεδιαστές όπως Versus Vesrace και DVF φρόντισαν και με το παραπάνω για τη γυναικεία σιλουέτα με ρούχα πολύ θηλυκά. Στενή μέση, ντεκολτέ, μεγάλα σκισίματα, τέτοια ωραία πράγματα.
2. Συμβαδίζοντας με το προηγούμενο σκεπτικό, οι διαφάνειες και οι ανοιχτές πλέξεις ήταν συνέχεια στο πρόγραμμα.
3. Τα σχέδια άρχισαν να ζηλεύουν την τεχνολογία και να γίνονται 3-D, δημιουργώντας ένα τρομερά ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Δείτε τις φούστες του Michael Kors και θα καταλάβετε!
4. Τα prints είναι αυτό ακριβώς που λέμε ψυχεδέλεια. Παράξενα, χωρίς κανένα νόημα, σαν τεστ Rorschach με πολύ πολύ χρώμα. Θέλετε Donna Karan? Alexander Wang? Tory Burch?
5. Με λίγες εξαιρέσεις όπως τα μεγάλα κολιέ του Ralph Lauren, τα αξεσουάρ είχαν μικρή παρουσία. 
6.  Τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων κυμαίνονταν γύρω από τα κλασικά. Κόκκινα χείλη ή έντονα μάτια ή nude ηλιοκαμένο μακιγιάζ, τα γνωστά!
7. Ο  Jeremy Scott δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι εκκεντρικός και η προσωπική του συλλογή είναι εξίσου τρελή με την προηγούμενη που σχεδίασε για το Moschino (τα φορέματα με τις ετικέτες, ο Μπομπ Σφουγγαράκης κτλ, θυμάστε?). Αυτή τη φορά, όμως, η τρέλα δημιούργησε χαριτωμένα φορεματάκια και αστεία μπλουζάκια. Εγώ like! Εσείς?
Δεν σας πνίγω με φωτογραφίες για όόόόλα αυτά. Αν θέλετε να βλέπετε όλες τις πασαρέλες προτείνω το vogue.co.uk που έχει όλα τα shows ταξινομημένα και με πολλές φωτογραφίες και ό,τι θες μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου