Navigation Bar

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Alexander Wang X H&M launch party


Επειδή είμαι πάάάάάρα πολύ τυχερή, το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στα e-mail μου μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις μέσω κλήρωσης (το είχαμε πει, θυμάστε?) για το επίσημο launch της συλλογής Alexander Wang X H&M, την Τρίτη 4/11.


Όποιοι είχαν διακοσμήσει το κατάστημα πραγματικά συγχαρητήρια, ήταν πανέμορφο! Με έντονη country αισθητική, vintage pop-corn και μαλλί της γριάς, οροφή και πατώματα γεμάτα με αυτά τα μικρά χαρτάκια (ξέρετε τα χρυσά και ασημένια που ρίχνουν στις γιορτές), και το αγαπημένο μου κομμάτι, τι άλλο πέρα από υπέροχα coctail μέσα από βαζάκια. 




Η συλλογή ήταν ακριβώς όπως την περίμενα: τελείως sporty με πολύ δέρμα και εφαρμοστά ρούχα που φώναζαν sexy από μακριά!





Ο ενθουσιασμός έγκειται στο ότι αυτό ήταν το πρώτο γυναικείο κομμάτι που βρήκα μετά από λεπτά ολόκληρα: ναι, μέσα στα πρώτα 10 λεπτά δεν είχε μείνει τίποτα. Τίποτα απολύτως παιδιά. Ο ένας έσπρωχνε τον άλλον τόσο έντονα που είχα την αίσθηση ότι δεν περπατούσα αλλά απλά πήγαινα όπου με πήγαινε η λαοθάλασσα.

Και το φόρεμα που αγάπησα από το site ήταν εξίσου υπέροχο από κοντά, με ένα τρομερό και ελαφρά σκληρό ύφασμα και κόψιμο στις άκρες to die for!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου