Navigation Bar

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Fair Isle

Καθώς, όπως όλοι ξέρουμε, η μόδα λατρεύει να παίρνει αυτά που κοροϊδεύαμε και να τα κάνει τόσο hot που να τα ονειρευόμαστε, το fair isle είναι η επόμενη στάση. Μην σας ξεγελά το ξένο όνομα, το fair isle δεν είναι τίποτα παραπάνω από τεχνική ραψίματος για πλεκτά που εμπλέκει χρώματα και ακατανόητα μοτίβα. Απλά πήρε το όνομά του από το νησί της Σκωτίας όπου πρωτοεμφανίστηκε και έγινε big hit από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας το 1921. Αν σας βοηθάει μπορείτε να σκεφτείτε "Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να μου έχει ράψει η γιαγιά μου??" και αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το παλιομοδίτικο αντικείμενο είναι ''in''. 
Νομίζω πως το μοτίβο κέρδισε τόσο έδαφος για βγάζει κάτι άνετο, χουχουλιάρικο και πολύ πολύ χαριτωμένο. Λες και αυτός που το φοράει είναι ακαταμάχητα αφελής, if you know what I mean.
 Ειδικά οι ζακέτες! Είναι τόσο μεγάλες που νιώθεις ότι φοράς κουβέρτα, αλλά παράλληλα ταιριάζουν τέλεια με τα πάντα. Κυρίως με φορέματα και biker boots αφού το σύνολο έχει ένα μοναδικό συνδυασμό sexy, cool και κοριτσίστικου. (στη φωτογραφία Pull&Bear, 39.99)


Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, μπορείτε να διαλέξετε κάτι σε κασκόλ ή σκουφάκι, ώστε να υιοθετήσετε την τάση και να αναβαθμίσετε τα κλασικά βαρετά σύνολα χωρίς να νιώθετε της ''παλιάς σχολής''!
                        Asos, 25.59                                         Mango, 12.99
Και ΟΚ, ποιός θα πει όχι στις καλτσούλες?Χαριτωμενιά στο σπίτι, με απαραίτητη τη ζεστή σοκολάτα!
                                                  H&M, 9.99
Τέλος, θα ήθελα να τονίσω στους άντρες πως, το ότι αυτό το στυλ έχειχρώματα και σχέδια και
θυμίζει λίγο παππού δεν σημαίνει πως αν το δοκιμάσετε θα σας πούνε αδερφές, φλώρους κ.τ.λ. Αντιθέτως, πιστεύω πως είναι από τα πιο man-friendly trends! Και θα είστε καλοντυμένοι και θα δείχνετε την ευαίσθητη πλευρά σας (aka τον μεγαλύτερο γυναικομαγνήτη).









Pull&Bear, 35.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου